Herkulit kovabetoni

Herkulit tuotesarja koostuu erilaisista kovabetoneista sekä kuivasirotteesta.

Herkulit kovabetonia voidaan käyttää tilanteen ja tarpeen mukaan vanhan betonilattian tai tuoreen betonin päälle. Herkulit tuoteperheestä löytyy käyttövalmiita tuotteita sekä kiviainessäkkejä, joihin lisätään sementti työmaalla. Mahdollisia käyttökohteita ovat mm. teollisuuden tuotantotilat, varastot, kaupat, pysäköintitilat, lentokonehangaarit, bussiterminaalit ja autotallit.

Herkulitin runkoaines on huolellisesti valittua kvartsia ja sementtinä käytetään Portland-pohjaista erikoissementtiä, joka on erityisen kovaa jo pienempinä määrinä käytettäessä. Kaikki käyttövalmiit Herkulit-kovabetonituotteet sisältävät myös polypropyleenikuituja. Värilliset tuotteet Herkulit värikartan mukaan. Huomioithan, että sementtipohjaisten tuotteiden väriä ei voi verrata maalattuihin tuotteisiin.

Herkulit Top on käyttövalmis kuivasirote, joka levitetään tuoreen betonin päälle. Herkulit Top on kvartsipohjainen erikoissementistä valmistettu tuote, joka lisää lattian kulutuskestävyyttä. Värilliset tuotteet Herkulit värikartan mukaan.

Tarkemmat tiedot tuotteista katalogissa:

PDF-katalogi
SDS Declaration Herkulit S400 (fi)
SDS Declaration Herkulit Top 100 (fi)
CE Declaration Herkulit S400 (swe)
CE Declaration Herkulit Top 100 (swe)
CE Declaration Herkulit Top 200 (swe)